Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları manzum olarak örgülmalıdır. Kapının düzenli çhileışmasını çıkarmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mahzur evet. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel soylu erki etkilerini en aza indirir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait ruhsat olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarının üretim amacı beşer katkısızlığını yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Zayi Rakik vakasında yeni inkişaf! Nazik'in ağabeyinin kolunda ıpeçeık izlerinin sebebi belirli oldu

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Özellikle alıngan ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi mürtefi nitelikli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince Yangın Kapısı belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Hatta, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın merdivenleri örgülırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma belirgin konstrüksiyonlarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page