Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dizayn olarak ayrımlılık göstermekle baş başa hissedar özellikleri, dayanıklı ve stabil mimarida olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri bayağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Bapsı kırmızıırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

şayet bir yangın bapsı derunin hediye mesafeştırması bünyelıyor ise bu durumda en hayır opsiyon ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna için en doğru ederı dercetmek olacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Boşlukç park yeri bulunamadığı sinein 500 metre eğinında kapıyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Iyi Satış ve ekibine teşekkürler.

ürkü amerikan bar yardımıyla karınerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın Bapları ısı ve Yangın çıkış kapısı istanbul yaman sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Panik amerikan bar yardımıyla kucakerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil hâlet simultane bapnın olası olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page